VideoConcept – Videoproducties | Trainingen

Trainingen

Home > Diensten > Trainingen

Met een smartphone je eigen webvideo maken

Trainer Bart de Mooij Filmen met je SmartphoneVideoConcept Trainingen

Lees hier reviews van eerdere deelnemers..

Zelf video opnemen en monteren is handig voor actuele, korte bedrijfsvideo’s of journalistieke items.  

Na het volgen van onze basistraining Filmen met je Smartphone of Professionele Webvideo’s Maken ben je in staat om zelf video’s te produceren met je smartphone. Je gaat direct aan de slag met je eigen telefoon. Steeds vaker wordt er door journalisten en bedrijven gefilmd met smartphones. De beelden leveren bij goed licht vaak prima shots op en kunnen worden ingezet als webvideo.

Wat gaan we doen tijdens de training Filmen met je Smartphone?

In deze training behandelen we iedere stap die nodig is om zelf een professionele webvideo te produceren. We besteden aandacht aan storytelling; hoe je een verhaal opbouwt en in beeld brengt. Je leert over de belangrijkste smartphone camera instellingen om zo scherp en goed mogelijk belichte shots te maken. We behandelen het belang van goed geluid en hoe je dat moet doen. Ook leer je de basistechnieken voor het opnemen van een goed interview. Tijdens de training ga je natuurlijk direct zelf aan slag en krijg je alle tips en tricks die nodig zijn voor een goede webvideo.

Voor wie is de training Filmen met je Smartphone?

De basistraining Filmen met je Smartphone is voor mensen die zelf hun eigen videocontent willen maken of er beter in willen worden. Vaak zijn dit mensen uit het bedrijfsleven die zelf items willen kunnen maken voor online gebruik, journalisten, vloggers of mensen die reisfilmpjes willen maken.

Wie geeft de training?

Deze training wordt gegeven door Bart. Hij is producer bij VideoConcept en verzorgt daarnaast ook de training Filmen met je Smartphone en Professionele Webvideo’s Maken. Na zijn acteursopleiding aan de Acteerstudio Den Haag, richt hij zich naast acteren op de productie van corporate film. Naast diverse camera en montage cursussen, heeft Bart inmiddels 5 jaar ervaring als regisseur, editor en  videoproducent.

Praktische informatie over de training.

De training Filmen met je Smartphone of Professioneel Webvideo’s Maken   wordt zowel incompany als voor open inschrijvingen gegeven.

Incompany duurt de training een dagdeel van 4 uur. Een training op maat is ook mogelijk. Bij open inschrijvingen duurt een training een halve dag van 9:30 – 13:00 en is er 1 pauze van 20 minuten. Er is dus gelegenheid om een broodje te eten en even te ontspannen.

Bij open inschrijvingen vindt de training plaats net buiten het centrum van Leiden, op loopafstand van station Lammenschans, in bedrijvencentrum De Framboos. Voor de deur kunt u gratis parkeren!

Onze nieuwe training Reisfilmpjes Maken gaat in juni 2019 van start en wordt gegeven bij het strand. Houd de website en social in de gaten!

Klik op de inschrijf button hieronder om nieuwe data voor open inschrijvingen te bekijken.

INSCHRIJVEN

Kosten open inschrijvingen

89,00 (excl. btw) Incl. koffie en thee.

Kosten incompany 

Op aanvraag.

Adres

Frambozenweg 161, Leiden

De Framboos Leiden