VideoConcept – Videoproducties | Open inschrijvingen - VideoConcept - Videoproducties

Open inschrijvingen - VideoConcept - Videoproducties

Hieronder vindt u een overzicht van alle trainingen die binnenkort staan gepland. Vragen over in-company trainingen stuurt u naar: info@videoconcept.nl

Video’s en interviews voor bedrijven

Home > Diensten > Open inschrijvingen

Video’s en interviews voor bedrijven is een 4 uur durende training. U leert zelfstandig om een kort video item te verzorgen. Voor een korte video over bijvoorbeeld een nieuw product of de introductie van een nieuwe medewerker is niet altijd budget. Na het volgen van deze training, kan je zelf aan de slag en professionele webvideo’s publiceren. Vele bedrijven en instellingen deden hier hun voordeel mee en komen nu goed mee in ons videocontent gedreven tijdperk. Tijdens de training gebruikt u uw eigen smartphone. De meeste onderwerpen die we behandelen zijn toepasbaar op elk type camera. De volgende onderwerpen komen aan bod: storytelling, compositie, instellingen en montage. Wat we geleerd hebben brengen tijdens deze training meteen in praktijk!

HIER vindt u meer info over de opbouw van de training en over de trainer. Onderaan deze pagina schrijft u zich in. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Geeft u zich daarom snel op als u deel wilt nemen.

Reisfilmpjes maken

Home > Diensten > Open inschrijvingen

Tegenwoordig kun je met je smartphone mooie reisfilmpjes maken. Veel mensen lopen rond met de nieuwste modellen smartphones, en die zijn meestal voorzien van een breed scala aan video opname en video editing functies. Tijdens de training / workshop Reisfilmpjes maken leer je in 3 uur om zelf aan de slag te gaan. We behandelen alle onderwerpen die nodig zijn om te komen tot een mooie reisvideo. Dus, ga je op reis en wil je daar een coole video van, geef je dan snel op! De praktijkopdracht doen we op het strand van Katwijk! En de training vindt plaats op slechts 1 minuut afstand van zee. Vanaf Leiden centraal ben je in ongeveer 15 minuten bij de trainingslocatie. Let op: voor deze training is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Geef je snel op als je deel wilt nemen. See you!