Een goede bedrijfsvideo is niet duur!

Overview

videoproductie, bedrijfsfilm

Een goede bedrijfsfilm hoeft niet veel geld te kosten

Stap 1 is het zoeken naar een videoproductiebedrijf die bij u past. Een juiste partner die uw wensen weet te vertalen naar een doelgerichte bedrijfsvideo. Het is belangrijk dat u in het voortraject, tijdens gesprekken, een prettig gevoel heeft bij de producer. In samenspraak moet er namelijk een script tot stand komen. En het script vormt de basis van uw bedrijfsfilm! Wanneer een producer u in gesprekken prikkelt en aanzet tot creatief nadenken komt dit zeker ten goede voor een optimaal eindresultaat.

Als u een geschikte partner heeft gevonden volgt er vaak een brainstormsessie. In deze fase bespreekt u: het script, effecten, voice-overs, rechtenvrije muziek, animaties etc. die in de film verwerkt moeten worden. Niet alle elementen zijn een must! Maak bijvoorbeeld alleen gebruik van animatiefilm, wanneer u ook zelf denkt dat u de boodschap hiermee versterkt. Al deze elementen als toevoeging aan de geschoten videobeelden kosten extra geld. Ons advies is om in deze fase kritisch te kijken welke elementen noodzakelijk zijn voor de tot stand koming van een ‘dekking ladend’ geheel, uw bedrijfsfilm.

Geef u wensen en budget duidelijk aan in een eerste gesprek. Het is mogelijk om zonder al teveel poespas een spetterend bedrijfsprofiel te schetsen in de vorm van video.

VideoConcept is gespecialiseerd in het opstellen van een aansprekend, creatief en doelgericht script. Wij denken met u mee om een kwalitatief hoogwaardige bedrijfsfilm binnen uw budget te realiseren. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

[button url=”offerte” color=”white”]OFFERTE AANVRAGEN[/button]