Bedrijfsfilm laten maken

Home > Diensten > Animatiefilm > Animatiefilm laten maken

Animatiefilm is niet meer weg te denken van de schermen. Met animatiefilm kun je snel en eenvoudig uitleggen. Een voice-over ondersteund vaak dit soort bedrijfsvideo. Hoe een animatiefilm er uiteindelijk uit komt te zien hangt van meerdere factoren af. Dat is afhankelijk van budget en het beoogde doel met de animatiefilm. Je kunt je voorstellen dat er bij uitleg instructie animatie minder tijd in artwork gaat zitten dan Walt-Disney films. Artwork bij animatiefilm is onbegrensd. Denk aan speciaal voor jouw organistatie ontworpen cartoons. De kracht van animatiefilm is enorm. Zo kun je in korte tijd een lang verhaal of proces verpakken. Dat is effectief en er gaat door op deze wijze te communiceren niet onnodig tijd verloren!

Complexe zaken eenvoudig maken ontdekken veel bedrijven. Zowel intern als extern wordt er volop gebruik gemaakt van deze vorm van bedrijfsfilm.

Animeren passen we ook vaak toe bij logo’s. Een bedrijfslogo animatie die aan het begin van een bedrijfsfilm verschijnt geeft een krachtige, professionele eerste indruk.

VideoConcept leverde recentelijk verschillende animatiefilms voor grote instellingen in Leiden en Katwijk. We zien actief in heel Nederland.