Team

VideoConcept is een full service productiehuis dat in 2014 is opgericht

Opdrachtgevers kloppen bij ons aan voor creatie en videoproductie. Storytelling, humor en een flinke dosis ‘buiten de lijntjes kleuren’ typeren het beste onze stijl. High quality film geproduceerd door een kleine crew, met een hart voor (corporate) fictie. 

 Tell your story with us

Videoproducent Leiden

BAAS BART

Creative Director | Editor | Trainer

Bart is oprichter (2014) van VideoConcept. Hij is opgeleid als acteur en communicatieprofessional.

Zijn liefde voor storytelling en film ontstond door Barts freelance acteerklussen én door zijn studie Communicatie. Met een rugzak vol kennis, en gedreven door zijn creatieve brein, is Bart niet meer te stoppen. Dagelijks  bedenkt, regisseert en monteert hij films die zijn afgestemd op de doelgroep van opdrachtgevers.

Animatiefilm VideoConcept

BAAS STEFAN

Animator

Stefan studeerde styling, vormgeving, communicatie en multimedia design. Hij heeft een voorliefde voor creatieve plannen en een passie voor alles wat te maken heeft met design. Deze werelden voegt hij samen om creatieve oplossingen te bieden met doordachte en vernieuwde designs.

videoproducties

BAAS BART II

Cameraman

Bart studeerde journalistiek en heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de (online) televisie. Daardoor is hij getraind om onze scripts kort, snel en vooral beeldend sterk te verfilmen.

Let's get in touch!

Tell your story with us

Rijn en Schiekade 11B
2311 AJ
Leiden

KVK: 60339500
Bank: NL50 KNAB 0400 4503 13
BTW nr: NL002063040B65