Team

VideoConcept is een full service productiehuis dat in 2014 is opgericht

Opdrachtgevers kloppen bij ons aan voor creatie én videoproductie. Alles onder één dak dus. Storytelling, humor en een flinke dosis ‘buiten de lijntjes kleuren’ typeren het beste onze stijl. High quality film geproduceerd door een kleine crew, met een hart voor (corporate) fictie. Tell your story with us 🙂

VideoConcept Team

BAAS BART

Creative Director | Editor | Trainer

Bart is oprichter (2014) van VideoConcept. Hij is opgeleid als acteur en communicatieprofessional.

Zijn liefde voor storytelling en film ontstond door Barts freelance acteerklussen én door zijn studie Communicatie. Met een rugzak vol kennis, en gedreven door zijn creatieve brein, is Bart niet meer te stoppen. Dagelijks  bedenkt, regisseert en monteert hij films die zijn afgestemd op de doelgroep van opdrachtgevers.

VideoConcept Team

BAAS STEFAN

Animator

Stefan studeerde styling, vormgeving, communicatie en multimedia design. Hij heeft een voorliefde voor creatieve plannen en een passie voor alles wat te maken heeft met design. Deze werelden voegt hij samen om creatieve oplossingen te bieden met doordachte en vernieuwde designs.

BAAS YAVUZ

Cinematographer

Na de opleiding Cinematography aan de Nederlandse Filmacademie draait hij veel fictie. Het liefst werkt hij internationaal, maar gelukkig voor ons zit hij nog niet in Hollywood. Al jaren vertaalt Yavuz de creaties van VideoConcept op voortreffelijk filmische wijze.

Let's get in touch!

Tell your story with us

Rijn en Schiekade 11B
2311 AJ
Leiden

KVK: 60339500
Bank: NL50 KNAB 0400 4503 13
BTW nr: NL002063040B65