VideoConcept – Videoproducties | Videoproducties Leiden Team VideoConcept - VideoConcept - Videoproducties

VideoConcept Leiden is een full-service productiehuis dat in 2014 is opgericht

VAN CREATIE TOT OPLEVERING PRODUCEREN WIJ DOELGROEPGERICHTE FILMS.
DE AANDACHT VAN DE KIJKER VASTHOUDEN, DE JUISTE SFEER NEERZETTEN EN DE BOODSCHAP HELDER COMMUNICEREN. DAT IS ONZE STIJL. EERST EEN DOORDACHT VIDEOCONCEPT, DAN DRAAIEN. SPECIALITEIT: ONLINE CAMPAGNEFILMPJES. NAAST VIDEOPRODUCTIES GEVEN WE TRAININGEN WAARIN JE LEERT OM ZELF PROFESSIONELE WEBVIDEO'S TE MAKEN.

KLANTEN
VINGINO - BUTTONPOP - DSV VERZORGD LEVEN - RECLAMEFOLDER.NL - CALIBRIS - H.A.I. B.V. - DUNAVIE - VEILIGHEIDSREGIO HOLLANDS MIDDEN - VLC & PARTNERS - THEATERBOLWERK PUNCH - KUPPMEN MUSIC - DE LEEUW & HEILBRON - VMT ...

Videoproducent Leiden

Bart

Creative Producer | Editor | Trainer

Bart is oprichter van VideoConcept. Hij studeerde communicatie en deed een acteursopleiding. Na zijn acteeropleiding staat Bart, als acteur, regelmatig voor de camera. En zo raakt hij geïnspireerd door film en het maken ervan. Hij bedenkt, regisseert en monteert de films.
bart@videoconcept.nl

Animatiefilm VideoConcept

Stefan

Animator

Stefan studeerde styling, vormgeving, communicatie en multimediadesign. Hij heeft een voorliefde voor creatieve plannen en een passie voor alles wat te maken heeft met design. Deze werelden voegt hij samen om creatieve oplossingen te bieden met doordachte en vernieuwende designs.
info@videoconcept.nl

Bart Vos

Cameraman

Bart studeerde journalistiek en heeft meer dan 10 jaar ervaring in de (online) televisie.
Daardoor is hij getraind om onze scripts kort, snel en vooral beeldend sterk te verfilmen.
info@videoconcept.nl