VideoConcept – Videoproducties | Trainingen - VideoConcept - Videoproducties

Trainingen - VideoConcept - Videoproducties

Home > Trainingen

Alle geplande trainingen vind je hier

Wat gaan we doen tijdens deze training?

Leren hoe je een professionele webvideo maakt! Je leert om zelf een creatief concept voor een korte video te bedenken. Daarnaast ontwikkel je productie-skills door zelf shots te maken met je smartphone. Alle ingrediënten voor een prettige video om naar te kijken komen aan bod: doelgroep, idee, verhaallijn, compositie en decoupage. Na deze training ben je in staat om van een idee een script te maken, een storyboard op te stellen en beheers je belangrijke regels om te filmen. Je leert ook hoe je een interview draait. De verdeling kennisoverdracht en zelf aan de slag is ongeveer fifty-fifty. Ook voor mensen met enige ervaring biedt deze training verdieping.

Tijdens de training komen creatieve denkprocessen op gang

Video’s bedenken en maken vergt inspiratie. Daarom geeft Bart de training Storytelling & Filmen in een 19e-eeuwse villa aan het Vondelpark. Na een brainstorm op deze inspirerende plek, en uitleg hoe je dat effectief doet, leer je hoe je tot een filmpje komt waar de doelgroep naar blijft kijken.

“De training is makkelijk te volgen en ik ben erg blij met de tips en life hacks die Bart aan mij heeft geleerd. De moeite waard!” – Thomas Roest
“Superhandig, veel geleerd! Ik ben nu in staat om mijn eigen videocontent te maken.” – Marieke van Bokkel

Meer reviews…

Voor wie is de training bedoeld?

De training Storytelling & Filmen is bedoeld voor mensen die zelf videocontent gaan maken. Deelnemers lopen uiteen van zelfstandig ondernemers tot marketingprofessionals die werken voor een organisatie. De training is ook geschikt voor mensen die al video’s maken zo nu en dan, maar die zich als ‘videomaker’ willen verbeteren. We houden de groepen graag klein zodat er ook persoonlijke feedback gegeven kan worden. Het maximaal aantal deelnemers is acht.

Wie geeft de training Storytelling & Filmen?

De training Storytelling & Filmen wordt gegeven door Bart de Mooij. Bart is videomaker van corporate- en online campagnefilms en freelance acteur. Daarnaast geeft hij de training Storytelling & Filmen. Bart heeft een acteursopleiding en studeerde communicatie. Sinds een aantal jaar traint hij regelmatig groepen mensen in het maken van webvideo’s. Inmiddels leerde hij honderden mensen hoe ze dat moeten doen.

Hoe lang duurt de training Storytelling & Filmen?

De training duurt van 10:00 – 16:00. In de ochtend en middag zijn er twee korte pauzes van tien minuten. Van 12:30 – 13:30 lunchen we met elkaar. Om iedereen genoeg persoonlijke aandacht en feedback te kunnen geven, is er plek voor maximaal acht deelnemers. Schrijf je tijdig in voor de training Storytelling & Filmen want inschrijvingen kunnen hard gaan.