VLC & Partners

Credits

Over de klant

VLC & Partners is dé Nederlandse risicomanager op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. Met ongeveer 450 medewerkers bedienen zij heel Nederland.

VLC & Partners, videoproductie, VideoConcept

Op welke case mocht VideoConcept losgaan?

Samen met VLC & Partners bedachten we de afgelopen jaren allerlei formats. Naast tal van creaties verzorgden we de productie. Formats als: de introductie van nieuwe medewerkers, corporate talkshows, informatievideo’s over de verschillende business lines, talloze interviews, bedrijfsovernamefilmpjes, een rondleiding door de de Koninklijke Nederlandse Munt en knallende events bij Le Fabrique en KNVB Zeist.

Corporate film Leiden voor Reclamefolder.nl

Onze videoconcepten

Een corporate talkshow over trends met directie. Eventregistraties afgewisseld met interviews. Experts aan het woord over international riskmanagement en een rondleiding door De Nederlandse Koninklijke Munt als relatiegeschenk. Uiteenlopende videocontent passend bij doelgroep en stakeholders. Tijdens Covid stapten we in de beleving van medewerkers die genoodzaakt waren thuis te werken. We lieten de thuiswerkers vloggen en monteerden daar vlotte edits van. De vlogs vonden verspreiding op intranet.

VLC & Partners, videoproductie, VideoConcept
VLC & Partners, aftermovie
VLC & Partners, talkshow
Le Fabrique videoproductie, VideoConcept
VLC & Partners, videoproductie, event
VLC & Partners, videoproductie, VideoConcept
VLC & Partners, videoproductie, VideoConcept