VideoConcept – Videoproducties | Reviews - VideoConcept - Videoproducties

Wat onze opdrachtgevers zeggen

R E V I E W S

Als ik vanuit onze redactie iemand inschakel voor een video, dan wil ik er geen werk aan hebben. Dan moet het goed zijn en dan moet ik ontzorgd worden. Dat heeft VideoConcept compleet begrepen. Van A tot Z ben ik begeleid met de video’s en dat heeft geleid tot een goed maar vooral creatief resultaat.

Willem-Paul de Mooij | hoofdredacteur van VMT

Wij, Buttonpop Tribute Festival, hebben de samenwerking met VideoConcept als zeer positief ervaren. De aftermovie geeft een goed beeld van onze festival dag en dat is wat we wilden. VideoConcept denkt mee, is zeer flexibel, werkt snel en komt zijn afspraken na, maar bovenal hebben ze de sfeer weten te ‘vangen’.

Wouter Menken | Organisator

VideoConcept heeft goed met ons meegedacht over de manier waarop wij onze organisatie willen presenteren. De animatie die zij hebben gemaakt over onze organisatie is pakkend en past goed bij wie we zijn. We zijn daarom zeer tevreden met het resultaat.

Liesbeth Varkevisser | Hoofd P&O

VideoConcept heeft binnen korte tijd een kwalitatief goed product afgeleverd, waarin ons verhaal duidelijk en herkenbaar is verwoord.

Anouk Vogelzang | Projectleider WijkLeerbedrijven Den Haag

Vanaf minuut 1 hing er een super ontspannen sfeer waarin Bart duidelijk maar vriendelijk liet weten welke kant hij op wilde. Goede open communicatie en aanwijzingen.

Jelle Benjamin Wiersma | Model

Iets meer dan een week voor de beurs zou starten, bedachten wij dat het misschien een goed idee zou zijn om de bedrijfsfilm die we daar continu zouden gaan vertonen, te laten ondertitelen in plaats van gesproken geluid. Prettiger voor alle standhouders.

Ondanks dat het wel zéér kort dag was om dit te realiseren, heeft VideoConcept dit nog op tijd kunnen aanleveren. Bart heeft ons hiermee echt uit de brand geholpen!

We zijn heel blij met het resultaat en wat een geweldige, snelle service!

Ingrid van 't Slot | Office Manager


VideoConcept heeft - met ons eigen materiaal als input - geweldige promovideo’s geproduceerd voor het nieuwe zomerseizoen van tiener- en jongerenvakanties. Men weet de ideale sfeer en stijl goed neer te zetten, zowel in beeldmontage, als ondersteunende muziek. En gewenste aanpassingen worden snel verwerkt!

Remco van der Meij | Sr. adviseur communicatie & marketing HGJB

Bart van Videoconcept heeft ons goed geholpen met het maken van een filmpje van en voor ons personeelsevent. Met een minimale briefing begreep hij snel wat onze bedoeling was en heeft hij twee korte video’s gemaakt op basis van door ons aangeleverd materiaal. Deze video’s zijn heel goed ontvangen. Bart werkt pragmatisch en levert snel goed werk. Niet onbelangrijk daarbij is dat hij prettig en gemakkelijk in het contact is!

Richard Juffermans | Marketing